Skip to content

REAL  ESTATE  & Revista Cris-Media 

Join our community

   In vlogurile de mai jos, o sa gasiti explicat ‘’pe babeste’’ parte din experienta noastra la cumpararea de proprietati in UK. Noi am avut experienta cumpararii unei case freehold si a unui apartament leasehold. In momentul cumpararii primei case in Londra, informatiile legate de procesul de cumparare a unei proprietati, disponibile pentru romani, erau aproape nule. In aceste vloguri vrem sa va aratam, cam de ce aveti nevoie pentru a cumpara o proprietate in UK, referindu-ne aici la ce trebuie sa faceti dvs, la partea dvs din acest proces, pentru ca restul il vor face profesionistii cu care colaborati.

GrupCasaCover_Moment

VLOGurile de imobiliare UK

   Vizionati in intregime vlogurile noastre, iar dupa aproximativ 3 ore de vizionare (in total) o sa aveti bagajul de informatii de baza, necesar inainte de a incepe procesul cumpararii unei locuinte. Sigur ca situatiile difera de la o persoana la alta sau de la o familie la alta, sigur ca legislatia este in schimbare continua, sigur ca piata are partea ei in acest proces, sigur ca sunt multe altele de spus pe langa ce am spus noi aici, insa daca aveti rabdare sa vizionati totul, la sfarsit o sa aveti acel minim de cunostinte necesare, inainte sa abordati un mortgage broker.

   Bineinteles ca o sa aveti si avantajul ca atat brokerului cat si dvs o sa va fie mult mai usor, iar procesul achizitionarii locuintei dvs va fi cu siguranta mult mai scurt, ca si durata, deoarece profesionistul nu va trebui sa va explice fiecare pas, ca sa fie sigur ca ati inteles ce trebuie sa decideti. In acest fel, deoarece intelegeti minimul necesar, ceea ce trebuie sa decideti pentru familia dvs, ceea ce este cel mai potrivit pentru familia dvs, va reduce numarul de ‘’search-uri’’ facut de mortgage broker, astfel ‘’credit score-ul’’ dvs va ramane neafectat. Se cunosc cazuri in care, in urma numarului mare de ‘’hard search-uri’’ facute de anumite agentii de real estate, clientul lor a iesit cu un credit score foarte afectat, care a dus ulterior la ingreunarea cumpararii si la cresterea dobanzii si a depozitului necesar.

   Vlogurile noastre sunt total gratuite, au la baza experienta prin care am trecut noi, va invitam pe canalul nostru si va multumim pentru ca ati dat ‘’Subscribe’’ canalului nostru de YouTube.

EXPERIENTA

   Vrem sa va precizam ca dupa experienta avuta de noi, putem sa spunem ca acest proces este atat de reglementat, incat aveti nevoie de profesionisti in domeniu care sa se ocupe de dvs, insa si dvs este bine sa aveti un mic bagaj de informatii inainte de a cumpara. Deciziile de baza le faceti dvs: locuinta freehold, locuinta leasehold, help to buy…etc. Este foarte greu sa luati aceste decizii daca nu stiti nimic despre toate astea.

   Va dorim vizionare placuta si va sugeram ca sa puneti intrebarile dvs legate de acest subiect pe grupul CASA TA IN UK (cel mai mare dintre ele, unde sunt postari de ale noastre-aceasta precizare vine deoarece sunt mai multe grupuri cu acelasi nume), unde noi suntem administratori si unde sunt o multime de profesionisti ai domeniului, care au detaliile de contact publicate. De asemeni foarte multi dintre membrii grupului, care au trecut prin acest proces de cumparare si nu numai, sunt gata sa va raspunda, prezentandu-va  experienta avuta de dansii. De asemeni, puteti deveni membri ai grupului nostru.

Poti sa subscribe si sa ne scrii mai jos

Join our community

No feed found with the ID 1. Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.