Skip to content

REAL  ESTATE  & Revista Cris-Media 

Join our community

   In vlogurile de mai jos, o sa gasiti explicat ‘’pe babeste’’ parte din experienta noastra la cumpararea de proprietati in UK. Noi am avut experienta cumpararii unei case freehold si a unui apartament leasehold. In momentul cumpararii primei case in Londra, informatiile legate de procesul de cumparare a unei proprietati, disponibile pentru romani, erau aproape nule. In aceste vloguri vrem sa va aratam, cam de ce aveti nevoie pentru a cumpara o proprietate in UK, referindu-ne aici la ce trebuie sa faceti dvs, la partea dvs din acest proces, pentru ca restul il vor face profesionistii cu care colaborati.

GrupCasaCover_Moment

VLOGurile de imobiliare UK

   Vizionati in intregime vlogurile noastre, iar dupa aproximativ 3 ore de vizionare (in total) o sa aveti bagajul de informatii de baza, necesar inainte de a incepe procesul cumpararii unei locuinte. Sigur ca situatiile difera de la o persoana la alta sau de la o familie la alta, sigur ca legislatia este in schimbare continua, sigur ca piata are partea ei in acest proces, sigur ca sunt multe altele de spus pe langa ce am spus noi aici, insa daca aveti rabdare sa vizionati totul, la sfarsit o sa aveti acel minim de cunostinte necesare, inainte sa abordati un mortgage broker.

   Bineinteles ca o sa aveti si avantajul ca atat brokerului cat si dvs o sa va fie mult mai usor, iar procesul achizitionarii locuintei dvs va fi cu siguranta mult mai scurt, ca si durata, deoarece profesionistul nu va trebui sa va explice fiecare pas, ca sa fie sigur ca ati inteles ce trebuie sa decideti. In acest fel, deoarece intelegeti minimul necesar, ceea ce trebuie sa decideti pentru familia dvs, ceea ce este cel mai potrivit pentru familia dvs, va reduce numarul de ‘’search-uri’’ facut de mortgage broker, astfel ‘’credit score-ul’’ dvs va ramane neafectat. Se cunosc cazuri in care, in urma numarului mare de ‘’hard search-uri’’ facute de anumite agentii de real estate, clientul lor a iesit cu un credit score foarte afectat, care a dus ulterior la ingreunarea cumpararii si la cresterea dobanzii si a depozitului necesar.

   Vlogurile noastre sunt total gratuite, au la baza experienta prin care am trecut noi, va invitam pe canalul nostru si va multumim pentru ca ati dat ‘’Subscribe’’ canalului nostru de YouTube.

EXPERIENTA

   Vrem sa va precizam ca dupa experienta avuta de noi, putem sa spunem ca acest proces este atat de reglementat, incat aveti nevoie de profesionisti in domeniu care sa se ocupe de dvs, insa si dvs este bine sa aveti un mic bagaj de informatii inainte de a cumpara. Deciziile de baza le faceti dvs: locuinta freehold, locuinta leasehold, help to buy…etc. Este foarte greu sa luati aceste decizii daca nu stiti nimic despre toate astea.

   Va dorim vizionare placuta si va sugeram ca sa puneti intrebarile dvs legate de acest subiect pe grupul CASA TA IN UK (cel mai mare dintre ele, unde sunt postari de ale noastre-aceasta precizare vine deoarece sunt mai multe grupuri cu acelasi nume), unde noi suntem administratori si unde sunt o multime de profesionisti ai domeniului, care au detaliile de contact publicate. De asemeni foarte multi dintre membrii grupului, care au trecut prin acest proces de cumparare si nu numai, sunt gata sa va raspunda, prezentandu-va  experienta avuta de dansii. De asemeni, puteti deveni membri ai grupului nostru.

Poti sa subscribe si sa ne scrii mai jos

Join our community

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
6 months ago
Cris-Media

✨Declarația miniștrilor apărării din cadrul NATO cu privire la situația din Ucraina și din jurul acesteia

NATO – Sediul Central
Bruxelles
Publicat in 16 Februarie, 2022
Preluat de Vasile Craciun pentru #revistacrismedia

👉 Suntem profund îngrijorați de consolidarea pe scară largă, în absența provocării și fără justificare, a aparatului militar rus în Belarus și Ucraina și în jurul acesteia. Îndemnăm Rusia, în termenii cei mai fermi, să aleagă calea diplomației, să inverseze imediat procesul de consolidare a poziției sale și să-și retragă forțele din Ucraina, în conformitate cu obligațiile și angajamentele sale internaționale.

👉 Ne menținem angajamentul față de abordarea noastră bidirecțională față de Rusia: descurajare și apărare puternică, pe de o parte și deschidere către dialog, pe de altă parte.

👉 Acțiunile Rusiei reprezintă o amenințare gravă la adresa securității euro-atlantice. Ca urmare, pentru a asigura apărarea tuturor aliaților, dislocăm forțe terestre suplimentare în partea de est a teritoriului Alianței, precum și active maritime și aeriene suplimentare, după cum au anunțat aliații, am crescut nivelul de pregătire al forțelor noastre. Măsurile pe care le luăm sunt și rămân preventive, proporționale și nu escaladează. Suntem pregătiți să ne consolidăm în continuare poziția defensivă și de descurajare pentru a face față oricărei situații.

✨Angajamentul nostru față de articolul 5 din Tratatul de la Washington este ferm. Suntem uniți, hotărâți să ne apărăm unii pe alții.

👉 NATO își menține angajamentul față de principiile fundamentale care stau la baza securității europene, inclusiv dreptul fiecărei țări de a-și alege propriile aranjamente de securitate. Ne reafirmăm sprijinul pentru integritatea teritorială și suveranitatea Ucrainei în cadrul frontierelor sale recunoscute la nivel internațional. După cum s-a menționat mai devreme, orice agresiune suplimentară a Rusiei împotriva Ucrainei va avea consecințe foarte grave și va veni la un preț ridicat.

👉 NATO va continua să lucreze în strânsă coordonare cu părțile relevante și cu alte organizații internaționale, inclusiv cu Uniunea Europeană.

👉 NATO și aliații își continuă eforturile diplomatice și de dialog cu Rusia pe probleme de securitate euroatlantică, inclusiv la cele mai înalte niveluri. Sprijinim toate aceste eforturi, precum și pe cele desfășurate în formatul Normandia pentru punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk.
Ne-am exprimat disponibilitatea de a lua parte la un nou dialog privind securitatea europeană în urma inițiativei prezentate de Polonia în cadrul președinției OSCE, pe care această țară o deține în prezent.
Am înaintat Rusiei propuneri substanțiale pentru a consolida securitatea tuturor țărilor din spațiul euro-atlantic și așteptăm răspunsul acesteia.
Ne-am oferit în mai multe rânduri și continuăm să ne oferim să continuăm dialogul în cadrul Consiliului NATO-Rusia și suntem pregătiți să ne angajăm în schimburi de pareri.
Încurajăm cu tărie Rusia să adopte aceeași atitudine și să opteze pentru diplomație și detensionare.
See MoreSee Less

6 months ago
Cris-Media

Florile Romaniei din Muntii Romaniei
Autor photo: GheorghePauna
Editare video: Cris-Media LLP, London, UK
Va oferim un cadou, prin aceasta creatie video deosebita, care are la baza florile fotografiate de catre dl Gheorghe Pauna, in calatoriile sale facute in minunatii munti ai Romaniei. Unele specii, sunt complet disparute in alte parti ale Europei, insa in Romania isi duc inca existenta netulburate(o parte dintre ele) si trebuie sa protejam aceasta stare de fapt, fiecare dupa putinta sa. Este un cadou pentru toti prietenii paginilor noastre, (GheorghePauna si Cris-Media), precum si pentru toti prietenii nostri, din grupurile in care postam.
Ganditi-va pentru un moment, la minunatele clipe petrecute cu drag, pe traseele de munte, pe care dl. Gheorghe Pauna le-a petrecut, pentru a face aceste minunate poze, trimise catre Cris-Media pentru editarea video. Fiecare poza, fiecare floare vazuta, natura in splendoarea sa, suieratul vantului, raurile trecute, muntii urcati, traseele parcurse, ciripitul pasarilor, zumzetul insectelor, cerul albastru sau cu nori uneori, albul zapezii, apropierea ursilor, natura salbatica, pajistile verzi, sunt doar cateva din cele care-mi vin in minte acum, sa le protejam si sa luam aminte la generatiile care vin dupa noi! Romania este cu adevarat, minunata!!!

#gheorghe_pauna

#revistacrismedia
See MoreSee Less

6 months ago
Cris-Media

✨ NATO Secretary General press conference ahead of the meeting of NATO Defence Ministers (Q&A part 2/2)
By Vasile Craciun for👉 #revistacrismedia
From: NATO HQ
15.02.2022

👀 Session of questions and answers following NATO Secretary General Jens Stoltenberg’s press conference ahead of the meeting of NATO Defence Ministers at NATO headquarters on 15 February 2022.
#WeAreNATO 💖
See MoreSee Less