Skip to content
qtq80-QKSeIy

ABOUT US

WhatsApp Image 2023-05-28 at 07.34.21

Sorin Ciociu

-jurnalist

fondator și manager Radio Punct – Radioul Romanilor din Marea Britanie

-fondator și manager East European Cultural Centre

-asistent social, manager de instituții medicale și de ocrotire socială

-colaborator Cris-Media

-mare iubitor de mare, teatru și cărți

 

CristinaAboutUsPortret

Cristina Craciun

– jurist, Solicitors Regulation Authority number 7014433

-jurnalist independent, owner Cris-Media LLP

mare iubitoare de calatorii

-admin CASA TA IN UK, TURIST IN LUME

CornelTebanPoza

Cornel Teban

-jurnalist la Radio Punct – Radioul Romanilor din Marea Britanie, realizator de emisiuni de educatie financiara

-Protection Adviser la Owl Financial

-admin CASA TA IN UK, jurnalist independent, admin Cris-Media

-mare iubitor de calatorii si un indragostit al cafelei, asigurarilor si al cryptomonedelor

RazvanOctavianDemianPoza

Razvan Octavian Demian

-inginer horticol, sommelier

-business owner DEMIANI RA SRL

-jurnalist independent

VasiCraciunPoza

Vasile Craciun

-inginer de cai ferate, sofer de camioane

-cursuri postuniversitare de marketing și investiții

-admin CASA TA IN UK, TURIST IN LUME, CFR-isti fara frontiere, jurnalist independent, owner Cris-Media

-mare iubitor de calatorii

Cris-MediaPozaRadioPunct-min

      Salutare ‘’Travel Nation’’, suntem Cristina si Vasile Craciun (Cris-Media), doi impatimiti ai calatoriilor si domeniului Imobiliare UK.

      Ne-am propus ca la un moment dat sa incepem sa calatorim cateva luni pe an, proiect pe care sa-l impartasim cu voi prin audio, text, poza si video, din locurile minunate pe care le vizitam.

      Suntem din Satu Mare, un orasel din Transilvania unde se agata harta-n cui si am fost adoptati de Marea Britanie, momentan locuim in Nottingham…

   In calatoriile noastre vom încerca sa va impartasim impresiile noastre despre locurile pe care le vizitam, sa cautam simboluri ale locurilor vizitate si in acelasi timp sa va prezentam uneori, mici informatii practice despre real estate, din acele locuri.

   

   In domeniul Imobiliare UK, avem experienta cumpararii unei case freehold si a unui apartament leasehold, ceea ce la un moment dat, ne-a facut sa construim grupul CASA TA IN UK, in care folosim instrumente media date de abonamentele noastre anuale, pentru a produce atat  materialele de Imobiliare UK, Travel cat si pe cele cu caracter social, pe care le publicam. 

   Sunt însă membership-uri pentru instrumente media, a căror utilizare este în afara nevoilor Cris-Media și pentru care am cerut sprijinul (privind achiziționarea lor) comunității CASA TA IN UK. Se pot dezvolta proiecte frumoase în comunitate, de la emisiuni live, făcute regulat, cu profesioniști, pana la clase de predare a limbii engleze către membri comunități noastre.

   Vrem sa setam un charity în Marea Britanie, care sa sprijine tinerii inteligenți ai României, care s-au remarcat la concursuri de profil și care sunt blocați privind continuarea studiilor datorită sărăciei. Vrem sa oferim o bursa permanenta tinerilor selectati, care sa le asigure cele necesare pana la terminarea studiilor.

   

cropped-LogoFaraScris.png
about-us-divider

      Suntem parte din Travel Nation, suntem optimisti si iubitori de nou, neobositi cautatori ai frumosului si diversitatii, limita noastra este aceasta minunata planeta. Oamenii de azi se aduna in jurul internetului, asa cum in vechime oamenii se adunau in jurul apelor si raurilor. Travel Nation este de fapt un nou stil de viata, este fluxul care nu mai poate fi oprit si care creste de la o generatie la alta.

      Este vorba de un lucru atat de simplu … sa ai timp … timpul tau. Noi speram sa-l avem cat de curand, iar pana atunci construim acest loc, prezentandu-va in primul rand Marea Britanie si Europa, iar mai apoi in urmatorii 15 ani, restul planetei… Speram sa putem sprijinii #comunitateaCASATAINUK cât și tinerii inteligenți ai României blocați de sărăcie. Vom duce mesajul acesta peste tot pe unde vom merge.

   Singura noastra ”hiba” este faptul ca facem numai ce vrem, pentru ca sincer vorbind, noi platim pentru ceea ce facem si ajutam fara sa cerem nimic in schimb.

Contact us

Join our community