Skip to content
WhatsApp Image 2024-04-15 at 10.52.43
CristinaAboutUsPortret

Cristina Crăciun

-jurnalist independent, jurist

-co-owner Cris-Media LLP

mare iubitoare de călătorii

-admin CASA TA IN UK, TRAVEL NATION

CornelTebanPoza

Cornel Teban

-jurnalist la Radio Punct, realizator de emisiuni de educație financiara

-Protection Adviser la Owl Financial

-admin CASA TA IN UK, jurnalist independent, admin Cris-Media

-mare iubitor de călătorii și un îndrăgostit al cafelei, asigurărilor și al cryptomonedelor

WhatsApp Image 2024-04-15 at 12.12.30

Vasile Crăciun

-jurnalist independent, co-owner Cris-Media

-inginer de căi ferate, șofer de camioane

-cursuri postuniversitare de marketing și investiții

-admin CASA TA IN UK, TRAVEL NATION, CFR-isti fara frontiere 

-mare iubitor de călătorii

Cris-MediaPozaRadioPunct-min

      Suntem Cristina si Vasile Crăciun, doi împătimiți ai călătoriilor și domeniului Imobiliare. Împreună cu colaboratorii noștri dezvoltăm revista Cris-Media care se adresează românilor din Marea Britanie interesați de imobiliare, precum tuturor românilor interesați de travel si subiecte diverse din comunitate.

      Ne-am propus ca la un moment dat să începem să călătorim câteva luni pe an, proiect pe care să-l împărtășim cu voi prin articole diverse, din locurile pe care le vizităm.

      Suntem din Satu Mare, un orășel din Transilvania unde se agață harta-n cui și am fost „adoptați” de către Marea Britanie, iar momentan locuim in Nottingham, orașul legendarului Robin Hood.

   In călătoriile noastre vom încerca să vă împărtășim impresiile noastre despre locurile pe care le vizităm, să căutăm simbolurile specifice ale locurilor vizitate și în același timp să vă prezentăm uneori, mici informații practice despre real estate-ul acelor locuri.

   

   In domeniul Imobiliare UK, avem experiența cumpărării unei case freehold și a unui apartament leasehold, ceea ce la un moment dat ne-a determinat să construim grupul CASA TA IN UK, în care folosim prin paginile noastre de administrare instrumente media achiziționate prin subscripțiile noastre anuale la diverse organizații, pentru a produce atât  materialele de Imobiliare UK & Travel cât și pe cele cu caracter comunitar și de interes general, pe care le publicăm apoi în social-media. 

   Sunt însă subscripții pentru instrumente media, a căror utilizare este în afara nevoilor Cris-Media și pentru care am cerut sprijinul (privind achiziționarea lor) comunității CASA TA IN UK. Se pot dezvolta proiecte frumoase în comunitate, cum ar fi de exemplu emisiuni live, făcute in mod regulat, cu profesioniști din domeniul real-estate-ului din Marea Britanie.

   Vrem să setăm, in viitor, un charity în Marea Britanie, care să sprijine tinerii inteligenți ai României, care s-au remarcat la concursuri de profil și care sunt blocați privind continuarea studiilor, datorită sărăciei. Vrem să oferim burse permanente tinerilor selectați (prin care să le fie asigurate cele necesare până la terminarea studiilor).

   

cropped-LogoFaraScris.png
about-us-divider

      Suntem parte din ”Travel Nation”, suntem optimiști și iubitori de nou, neobosiți căutători ai frumosului și diversității, limita noastră este această minunată planetă. Oamenii de azi se adună in jurul internetului, așa cum în vechime oamenii se adunau în jurul apelor si râurilor. ”Travel Nation” este de fapt un nou stil de viață, este fluxul care nu mai poate fi oprit și care crește de la o generație la alta.

      Este vorba de un lucru atât de simplu … ”să ai timp” … timpul tău. Noi sperăm să-l avem cât de curând, iar până atunci construim acest loc, prezentându-vă în primul rând Marea Britanie și Europa, iar mai apoi in următorii 15 ani, restul planetei… Sperăm să putem sprijinii #comunitateaCASATAINUK cât și pe tinerii inteligenți ai României, blocați de sărăcie. Vom duce mesajul acesta peste tot pe unde ne vor duce pașii.

   Singura noastră ”hiba” (considerată de unele voci din comunitatea românilor din UK) este faptul că facem ”binele nostru”, cel pe care-l știm noi (pentru că sincer vorbind, noi plătim pentru ceea ce facem si ajutăm fără să cerem nimic in schimb). Ceea ce publicăm este etic și poate uneori acest lucru supără.

Join our community